BEERS!

MAHOU 5 ESTRELLES TIRADOR

L’aroma principal és afruitada, suau i fresca, a plàtan i poma, amb certa fragància seca i un toc a llevat. També s’aprecien notes florals del llúpol en beure. A la boca, té força, consistència i resulta molt equilibrada.
Cervesa de balanç amarg/dolç perfectament equilibrat, amb notes que van des de la taronja amarga fins a un final lleugerament caramel·litzat.
5,5%

Canya 1,80€

Copa 2,10€

Doble 3,50€

 

MAHOU 5 ESTRELLES TIRADOR RADLER

En aroma té un perfil cítric intens a llimona, sobre fons suau a cereal, oferint una fragància fresca molt agradable. A la boca és suau d’amargor, amb una acidesa moderada i una dolçor ben equilibrats.
Pale Ale amb subtils notes de vainilla i clau. Seca, afruitada i delicadament maltejada. Final lleugerament agredolç i escuma cremosa.
3,2%

Canya 1,90€

Copa 2,20€

Doble 3.60€

 

 

0,0 MAHOU TORRADA 33cl

Carácter claramente maltoso con sensaciones a mosto, grano y malta tostada al final. Destacan también las notas complejas de los aceites de lúpulo junto a recuerdos de levadura. En boca es ligera con un amargo suave y regusto dulce con un punto de acidez

Cerveza con aromas afrutados, a piña, y ligeras notas de aroma cítrico del lúpulo de Saaz. También se pueden apreciar ligeras notas de levadura y de productos de la fermentación.

0,0%

2,80€

ALHAMBRA RESERVA 1925 33cl

Cervesa de balanç amarg/dolç perfectament equilibrat, amb notes que van des de la taronja amarga fins a un final lleugerament caramel·litzat.
5,5%

2,80€

VOLL DAMM 33cl

Cervesa amb color roure de reflexos ataronjats. Es presenta densa i brillant, amb una capa cromàtica torrada. L’escuma es mostra compacta. Presenta bombolles vives, fines i veloces. L’aroma és de gran intensitat i complexitat. Les primeres notes olfactòries són afruitades, com el préssec madur i la poma; també ataronjades, que doten el nas de frescor. Gaudeix d’un nas net, on, al final, persisteix la sensació de pa torrat. L’entrada de boca és àmplia, amb caràcter. Voluminosa i cremosa. El final ens recorda el taní de la fulla de tabac. L’amargor del llúpol regala una intensa sensació refrescant. 7,2%

2,80€

ESTRELLA DAMM 33cl

 Daurada amb tonalitats ambres i reflexos verdosos. És neta, brillant. L’escuma, de color cru i de llarga presència. Les bombolles, de recorregut ràpid, són fines i abundants. El seu nas d’espècies fresques és envoltant.
Les notes de torrefacte donen personalitat a la percepció final.
La boca és suau, ja que el carbònic està integrat i porta el paladar de notes denses a cereals torrats. La vivor de l’acidesa la fa imminentment fresca. L’amargor al final de boca li dóna un postgust llarg. 5,4%

2,60€

TURIA 33cl

Turia es una cerveza tostada de tonalidad ámbar con reflejos rojizos, espuma persistente y muy aromática. En boca destaca por su estructura y equilibrio, por su carácter tostado con notas cítricas y un buen frescor. 5,4%

 

2,50€

MARIA ESPAI GASTRNÒMIC

649939946

PEPO'S GASTROBAR

675771973